«Відібрав» у держави колишній аеродром: на Львівщині судитимуть реєстратора

«Відібрав» у держави колишній аеродром: на Львівщині судитимуть реєстратора
Фото: Freepik

Чоловікові загрожує до шести років ув’язнення

На Львівщині державний реєстратор незаконно переписав злітну смугу на третю особу, внаслідок чого з державної власності вибув колишній аеродром.

Про це повідомили у прокуратурі Львівщини

З’ясувалося, що за відсутності відповідних правовстановлюючих документів підозрюваний вніс до Державного реєстру речових прав зміни щодо права власності на об’єкт нерухомого майна. Відтак він незаконно зареєстрував право приватної власності на злітну смугу за третіми особами, внаслідок чого з державної комунальної власності фактично вибув колишній аеродром, що знаходиться в одному із сіл Львівського району.

За клопотанням прокурора на незаконно приватизований об’єкт судом накладено арешт. Натомість зловмиснику повідомлено про підозру у несанкціонованій зміні інформації, яка оброблюється в автоматизованих системах (ч. 1 ст. 362 КК України). Так, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, на Львівщині судитимуть лісника з лісогосподарських підприємств. Його звинувачують у розтраті майна, а саме — незаконній порубці деревини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності