На Львівщині чоловік за вкрадений велосипед сидітиме 5 років за ґратами

суд

Зловмисник вже був раніше судимий

Сокальський районний суд Львівської області на 5 років посадив за ґрати чоловіка, який викрав велосипед.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №454/3845/22.

Зазначається, що чоловік вже був судимий за крадіжку у червні 2022 року. Тоді суд призначив йому покарання у виді 3-х років позбавлення волі. Однак його звільнили від відбування покарання, призначивши 2 роки випробувального терміну.

Нову крадіжку він вирішив здійснити вже у листопаді 2022-го. Зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив викрасти велосипед «Україна» вартістю 1100 гривень.

Суд врахував те, що чоловік вже був раніше судимий і вчинив новий злочин в період випробувального терміну. Відтак, суд вирішив, що обвинувачений для виправлення та запобігання нових злочинів чоловіка потрібно ізолювати.

Злодія визнали винним та ухвалили остаточне покарання у виді 5-ти років 1 місяця позбавлення волі. Викрадений велосипед повернули власнику.

Нагадаємо, раніше на Львівщини покарали громадськими роботами неповнолітню дівчину, яка вкрала з магазину iPhопе. Скориставшись тим, що за нею ніхто не спостерігає, дівчина взяла телефон, швидко вийшла з магазину та пішла у невідомому напрямку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності