• Головна
  • Новини Львівщини
  • Вправно та без сумніву нищать окупантів: бійці львівської ТрО показали, як вдосконалюють свої навички

Вправно та без сумніву нищать окупантів: бійці львівської ТрО показали, як вдосконалюють свої навички

Тероборона
Фото: 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України

Тероборонівці постійно покращують свої вміння

Львівська 103-тя окрема бригада Сил територіальної оборони Збройних сил України показала, як бійці одного з батальйонів вдосконалюють навички володіння різними типами зброї.

Про це 16 лютого повідомляє бригада у Telegram.

“Майже рік тому, коли вся країна прокинулась від вибухів, а українці з жахом спостерігали за багатокілометровими колонами окупантів, які наступали по всіх напрямках, тисячі чоловіків та жінок зробили свій найважливіший у житті вибір. Замість того, аби пакувати рюкзаки й виїжджати за кордон чи ховатись у підвали, вони скуповували зброю і шикувались у черги до військкоматів”, — розповідають у бригаді.

Там додають, що за останні 11 місяців ці колишні цивільні медики, підприємці, учителі стали справжніми воїнами, які вправно та без тіні сумніву чи жалю нищать окупантів на найгарячіших ділянках фронту, але разом з тим покращують свої вміння. Зокрема, тероборонівці нещодавно пройшли тренування щодо володіння різними видами зброї — від автоматів до кулеметів та гранатометів.

Нагадаємо, бійці 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила показали, як працюють танкісти на фронті. Іноді їм доводиться повертатися з бойових завдань у танках, що палають, але це не зупиняє військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності