• Головна
  • Новини Львівщини
  • Не перевірив, чи обладнали спортивний майданчик: голова однієї з громад Львівщини безпідставно заплатив 600 тисяч підряднику

Не перевірив, чи обладнали спортивний майданчик: голова однієї з громад Львівщини безпідставно заплатив 600 тисяч підряднику

Спортивний майданчик
Фото: Freepik

Посадовцю оголосили підозру

На Львівщині голову однієї з громад підозрюють у неефективному використанні близько 600 тисяч гривень.

Про це 15 лютого повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, голова ОТГ не проконтролював виконання підрядником будівельних робіт під час спорудження спортивного майданчика у селищі.

Посадовець не пересвідчився в закупівлі та встановленні необхідного спортивного інвентарю, а також безпідставно перерахував на рахунок підрядника близько 600 тисяч гривень.

Наразі триває досудове розслідування. Голові громади повідомили про підозру за фактом службової недбалості, яка спричинила тяжкі наслідки.

Нагадаємо, сільського голову одного зі сіл Львівщини судитимуть за службове недбальство. Чоловік, перебуваючи на посаді сільського голови, під час будівництва Народного дому безпідставно закупив дороговартісний силовий трансформатор для забезпечення електропостачанням будівлі. Потім чоловік безкоштовно передав його у власність приватної компанії, що постачає електроенергію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності