• Головна
  • Новини Львівщини
  • Познайомились та покохали один одного на війні: на фронті одружилася пара захисників з Львівської ТрО

Познайомились та покохали один одного на війні: на фронті одружилася пара захисників з Львівської ТрО

Одруження військових

Пара побралася у День святого Валентина

На фронті у День святого Валентина, 14 лютого, одружилася пара захисників з Львівщини. Молодята служать у 103-й бригаді Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Про це LVIV.MEDIA розповіли у пресслужбі бригади.

Наталя і Володимир познайомились в зоні бойових дій уже після початку повномасштабного нападу Росії. Вони стали добровольцями та пішли захищати Україну у складі 103-ї бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Наталя зізнається, що давно мріяла піти служити, оскільки багато її рідних та друзів є військовослужбовцями. Натомість Володимир не вагаючись обрав шлях захисника після 24 лютого.

Після виїзду бригади на Схід, молодята служили в різних підрозділах, але під час виконання обов'язків вони доволі часто зустрічались. Пізніше їхнє знайомство та робочі стосунки переросли в кохання та шлюб.

Церемонія одруження пари відбулася в Чугуєві Харківської області. Хоча батькам не вдалось приїхати на весілля, молодята все ж отримали їхнє благословення. Вітали молоде подружжя побратими зі 103-ї бригади та представники місцевої влади.

Нагадаємо, 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила відкрила центр відпочинку та морально-психологічної допомоги для воїнів, які виконують бойові завдання на передовій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності