Тепловтрати в магістральних трубопроводах Львівщини складають приблизно 30%

Тепловтрати в магістральних трубопроводах Львівщини складають приблизно 30%

Загалом централізованим водопостачанням забезпечені 42 міста та 16 селищ

Тепловтрати в магістральних трубопроводах Львівщини складають приблизно 30%, тому наразі необхідно активніше здійснювати заміну теплотрас на попередньо ізольовані труби.

Про це в інтерв’ю LVIV.MEDIA розповів керівник Департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та ЖКГ Львівської обласної військової адміністрації Богдан Кейван.

«Якщо відсутня електроенергія, не має можливості подавати тепло в оселі мешканців. Потрібно, щоб всі котельні мали власне резервне живлення. Можна сказати відверто: не всі мають резервне живлення. На сьогодні спільно з органами місцевого самоврядування працюємо над цим питанням», - зазначив Богдан Кейван.

За його словами, зараз централізоване водопостачання відсутнє у Турці, Судовій Вишні, Нижанковичах, Боринях, Красному, Гніздичеві, Куликові, Верхньому Синьовидньому, Меденичах.

«Загалом централізованим водопостачанням забезпечені 42 міста та 16 селищ. З каналізацією аналогічна ситуація», - додав керівник Департаменту паливно-енергетичного комплексу, енергоефективності та ЖКГ ЛОВА.

Детальніше про те, як працює енергетичний комплекс, чи забезпечує себе Львівщина електроенергією та яка ситуація у галузі видобутку нафти та газу, читайте у повній версії інтерв’ю Богдана Кейвана.

Нагадаємо, протягом минулого тижня «Львівтеплоенерго» проводило пошук витоків із теплових мереж.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності