Під час виконання бойового завдання неподалік Нью-Йорку загинув стрілець зі Львівщини

Загиблий захисник
Фото: Freepik

Зустріч траурного кортежу відбудеться 15 лютого о 12:00 на Перехрестя Героїв при в’їзді у Дрогобич, поховають захисника у Стебнику

В районі населеного пункту Нью-Йорк Донецької області ворожа куля обірвала життя ще одного українського захисника – 36-річного військовослужбовця зі Львівщини Андрія Ткача.

Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Захисник народився 26 серпня 1987 року у Стебнику, тут і проживав. Навчався у Стебницькій гімназії №6 імені Героїв АТО. З 2010 року по 2018 рр. працював вчителем у цьому навчальному закладі. У 2015 році пішов добровольцем в АТО. На фронт потрапив з початком повномасштабного вторгнення, був мобілізований.

Андрій Ткач був стрільцем II стрілецького батальйону, військової частини А-09998. Загинув воїн під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Нью-Йорк Донецької області.

У загиблого Героя залишились тато, сестра та син.

Зустріч траурного кортежу відбудеться у середу, 15 лютого. Домовина із тілом захисника прибуде о 12:00 на Перехрестя Героїв, що при в’їзді у Дрогобич. Відтак, приблизно, о 12:30 у Стебнику на Майдані Тараса Шевченка відбудеться громадська панахида, а о 13:30 у храмі Введення Пресвятої Богородиці, що в мікрорайоні Колпець, проведуть чин похорону.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Нагадаємо, внаслідок отриманого на війні поранення в голову помер захисник з Дрогобиччини Ігор Андрухів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності