• Головна
  • Новини Львівщини
  • Новий пункт пропуску та допомога іноземних волонтерів: Козицький розповів про головне за добу на Львівщині

Новий пункт пропуску та допомога іноземних волонтерів: Козицький розповів про головне за добу на Львівщині

Максим Козицький

Активно продовжують підтримувати наших військових жителі Львівщини та іноземні волонтери

Минула доба на Львівщині пройшла спокійно. Загроз ракетних ударів в області не виникало.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Від 13 лютого на Львівщині почне діяти новий пункт пропуску. Транспортні засоби зможуть виїжджати за кордон через пункт «Нижанковичі – Мальховичі». Ця ділянка кордону знаходиться у Самбірському районі. виїхати за кордон через новий пункт зможуть водії з порожнім транспортом комерційного призначення.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 142 людини. Водночас до Перемишля з нашої області вирушила 1561 особа.

Активно продовжують підтримувати наших військових іноземні волонтери. Естонська організація «United delivery mission» привезла у Самбір допомогу для наших воїнів — чотири авто та мобільну сауну. В автомобілі завантажили запасні колеса, окопні свічки, маскувальні сітки та продукти харчування. Невдовзі цю допомогу відправлять нашим захисникам і захисницям.

Жителі Львівщини також впроваджують певні ініціативи, щоб допомогти ЗСУ. Зокрема, у селі Зимна Вода Львівського району в ліцеї №2 відбувся благодійний ярмарок. Учні та батьки приготували тістечка, пряники, пляцки й піцу, а також виготовили свічки та сувеніри. На ярмарку вдалось зібрати понад 160 тисяч гривень. Усі кошти скерують на допомогу українським військовим.

Нагадаємо, голова Львівщини Козицький попередив про можливі перебої з електропостачанням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності