У Дрогобичі роздаватимуть по 6600 грн переселенцям: як отримати

Допомога ВПО
Фото: Freepik

У межах допомоги виплачуватимуть 6600 гривень на сім’ю

У п'ятницю, 10 лютого, фахівці міжнародної організації «Solidarités International» реєструватимуть внутрішньо переміщених осіб, які мешкають на Дрогобиччині, для отримання грошової допомоги.

Про це повідомляє Дрогобицька районна державна адміністрація.

Реєстрація розпочнеться об 11:00 у приміщенні Консультативно-координаційного центру для ВПО у Дрогобичі на вулиці 22 Січня, 28.

У межах допомоги виплачуватимуть 6600 гривень на сім’ю. Для реєстрації достатньо присутності лише одного з членів сім’ї. Також із собою потрібно мати такі документи (для кожної людини окремо):

  • паспорт;
  • ідентифікаційний номер (ІПН);
  • довідка ВПО, яка видана у Дрогобицькому районі та поновлена не більше ніж 30 днів тому.

Водночас, якщо людина була зареєстрована в іншій недержавній організації для отримання грошової допомоги впродовж останніх 3 місяців, то наразі отримати ще одну виплату не вдасться.

Окрім цього, для отримання допомоги вимушеним переселенцям необхідно заповнити анкету за посиланням.

Додамо, що «Solidarités International» — французька неурядова гуманітарна організація, яка надає допомогу населенню, постраждалому від конфліктів та насильства, епідемій, природних чи кліматичних катастроф та економічної кризи.

Нагадаємо, Львів щодня приймає вимушених переселенців, зокрема і з тих регіонів України, де тривають активні бойові дії. Чимало з них потребують медичної та психологічної допомоги. LVIV.MEDIA зібрало інформацію, де внутрішньо переміщені особи можуть отримати таку підтримку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності