Бив посуд та вимагав гроші: у Львові чоловік сяде за ґрати за знущання з матері

домашнє насильство
Фото: pexels

Кривдник систематично знущався зі своєї матері

Залізничний районний суд м. Львова посадив на 5 років за ґрати чоловіка, який вчиняв домашнє насильство стосовно своєї матері.  

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №462/351/23.

Один із випадків домашнього насильства стався ще наприкінці вересня 2022-го. Чоловік погрожував своїй матері, обзивав нецензурними словами та залякував її. Аби залякати жінку, він вдарив рукою по вікну.

Вже у грудні цього ж року чоловік скоїв ще один факт домашнього насильства стосовно жінки. Він висловлювався у її сторону нецензурними словами, погрожував, бив посуд у квартирі та вимагав гроші.

Зазначається, що раніше кривдник вже тричі притягався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство відносно своєї матері.

У судовому засіданні зловмисник визнав свою вину, щиро розкаявся та просив суворо не карати. Потерпіла також просила суд суворо не карати її сина.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати чоловіка винним у скоєнні домашнього насильства та покарати позбавленням волі на 1 рік.

Втім, до покарання приєднали невідбуту частину покарання за вироком Залізничного районного суду м. Львова від 16 листопада 2022 року та остаточно призначили покарання у виді 5-ти років 1 місяця позбавлення волі.

Нагадаємо, у Самбірському районі чоловік жорстоко побив дружину. Кривдник побив жінку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклого конфлікту.

Спочатку він вдарив жінку ногою у стегно, однак коли жінка намагалася втекти, чоловік наздогнав її та почав тягнути за волосся. Після цього він вдарив її долонею у підборіддя. Після побиття жінка звернулася по допомогу до правоохоронних органів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності