Тривог не було: Козицький розповів про головне за добу на Львівщині

Тривог не було: Козицький розповів про головне за добу на Львівщині

Голова Львівської ОВА Максим Козицький розповів про головне на Львівщині за минулу добу.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Загроз ракетних ударів в області не виникало.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 98 людей, евакуаційним автобусом — 34 ВПО.

До Перемишля з нашої області вирушили 1155 осіб.

Тимчасова спеціальна комісія Верховної Ради України вручила директорові департаменту економічної політики Львівської ОВА Степану Куйбіді подяку за сприяння у захисті прав бізнесу. Голова області висловив вдячність Степану та всій команді Львівської ОВА за оперативні та якісні результати роботи в умовах воєнного стану.

За січень 2023 року 68 громад Львівщини забезпечили виконання плану з надходження податків до бюджету. Ситуація у розрізі громад — за посиланням.

Ще один випадок сказу зафіксували на Львівщині. В Івано-Франківській громаді Яворівського району від сказу загинув домашній собака. Потерпілим та власникам тварини надають терміновий курс антирабічних щеплень. Також фахівці оглядають та позапланово вакцинують проти сказу домашніх тварин під час подвірних візитів.

У Судововишнянської громаді розпочинають ремонт міської лікарні. Коштом місцевого бюджету відремонтують приміщення під реанімаційне відділення, рентген-кабінет та УЗД-кабінет, а також приміщення травматологічного, поліклінічного та відділення лабораторії.

У селі Оброшине Львівського району молодь зібрала понад 100 тисяч гривень для допомоги ЗСУ. Під час Різдвяних свят волонтери організували вертеп. За зібрані кошти придбали три старлінки. Ще частину грошей передали на купівлю авто для воїнів.

У Стрийському районі для ВПО та «Пунктів незламності» Міжнародна організація з міграції (МОМ) надала гуманітарну допомогу, зокрема матраци, ковдри, набори постільної білизни, подушки, розкладні стільці, лампи на сонячних батареях, каністри для води.

У Стрию спорудять пам’ятник відомому отцю, композитору, диригенту та громадському діячеві Остапові Нижанківському. Постамент встановлять у сквері перед храмом святого Якова, який зараз будують. Окрім того, Стрийська громада оголосила 2023 рік роком Остапа та Нестора Нижанківських.

Проїзд державними та місцевими дорогами Львівської області забезпечений. Уночі для розчищення шляхів залучили 42 одиниці спецтехніки.

Нагадаємо, LVIV.MEDIA розповідало про головні новини Львівщини за минулу добу.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності