На Львівщині чоловік на 5 років сяде за грати за крадіжку

Фото з відкритих джерел

Чоловік розбив вікно та проник у будинок

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області посадив за грати на 5 років чоловіка, який проник у будинок та викрав майно.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №442/420/23.

Інцидент стався 18 листопада 2022 року, вирок чоловіку винесли 2 лютого 2023 року. Зловмисник, скориставшись тим, що у будинку нікого не було, розбив каменем віконне скло та проник у приміщення.

Зазначається, що чоловік викрав електричний подовжувач, три свердла по бетону та плоскогубці. Взявши майно, він вийшов через вікно у вітальній кімнаті. Йшовши по вулиці, його з викраденими речами зупинив сусід.

У судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину та пояснив, що вживає наркотичні засоби. Проникнути у будинок та викрасти майно він вирішив після того, як вжив наркотики.

Зазначається, що чоловік вже був судимий у 2021 році за крадіжку, тоді йому призначили покарання у виді позбавлення волі на 3 роки 6 місяців, втім його звільнили від відбування покарання з випробувальним терміном 3 роки.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив визнати обвинуваченого винним у замаху на вчинення злочину та у крадіжці. Йому призначили покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років 1 місяць.

Нагадаємо, у Львові чоловік обікрав працівника «Укрзалізниці», який спав на лавці біля храму. Обвинувачений вкрав мобільний телефон вартістю 8 тис. грн, паспорт громадянина України, військовий квиток, документ про вакцинацію від Covid-19, посвідчення працівника «Укрзалізниці» та дві банківські картки «Ощадбанк».

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності