У Червоноградському районі чоловік побив свого батька та зламав йому руку

У суді кривдник визнав свою вину

У Червоноградському районі під час сварки чоловік побив свого батька та зламав йому руку.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №454/4078/22.

Інцидент стався ще у вересні 2022 року у с. Переспа. Перебуваючи на вулиці біля магазину, чоловік поскандалив із батьком та почав бити його руками. Внаслідок ударів потерпілий отримав перелом руки, садна та гематоми голови.

У судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину, попросив у батька пробачення та щиро розкаявся. Обвинувачений просив суд суворо не карати.

Обираючи покарання, суд врахував, що чоловік не був раніше судимий, в обліку у психіатра та нарколога не перебуває. Окрім того, щире каяття визнали обставиною, що пом’якшує покарання.

Так, Сокальський районний суд Львівської області вирішив визнати чоловіка винним у нанесенні ушкоджень середньої тяжкості та покарав чоловіка позбавленням волі на 1 рік. Втім, його звільнили від відбування покарання, встановивши один рік випробувального терміну.

Нагадаємо, на Львівщині пенсіонер палкою побив зловмисника, який хотів вдертися на подвір’я. Чоловік вийшов з будинку, взяв палицю та, відкривши браму, побачив незнайому людину, яка йшла на нього та нецензурно виражалася.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності