Вкрав з гаража сокиру та пішов у будинок: на Львівщині посадили за ґрати крадія

наручники

Чоловік сяде за ґрати на 5 років 6 місяців

На Львівщині покарали вже раніше судимого зловмисника, який проник у будинок та викрав майна на понад 160 тис. гривень.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №452/3204/20.

Інцидент стався ще у жовтні 2020 року, втім суд виніс вирок зловмиснику лише 3 лютого 2023 року. Встановлено, що чоловік проник на територію приватного подвір’я, де із зачиненого гаража взяв сокиру та за її допомогою потрапив у будинок.

У будинку обвинувачений викрав гроші в розмірі 15 тис. грн, 1 500 євро, 500 доларів, золоті вироби та інші прикраси. Чоловік викрав грошей та майна на загальну суму 168,2 тис. гривень.

У судовому засіданні чоловік визнав свою вину та щиро розкаявся, однак відмовився давати показання у кримінальному провадженні. Тим часом потерпіла подала цивільний позов, який суд вирішив задовольнити частково.

Так, Самбірський міськрайонний суд Львівської області визнав чоловіка винним у крадіжці, поєднаній із проникненням у житло, та покарав позбавленням волі на термін 5 років 6 місяців. Також зі зловмисника стягнуть на користь потерпілої 148,8 тис. грн на відшкодування матеріальної шкоди та 2 тис. грн на відшкодування моральної шкоди.

Нагадаємо, зловмисника, який вкрав генератор з дрогобицької аптеки, звільнили від покарання. Чоловік переніс генератор на сусідню вулицю та сховав. Через певний час він повернувся, щоб забрати схований електрогенератор, але був затриманий працівниками поліції. Замість відбування покарання, чоловіку дали рік умовного терміну.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності