У Рава-Руській громаді п’яний водій намагався дати хабар поліцейському

водій

Чоловік намагався дати 100 євро хабаря

Жовківський районний суд Львівської області покарав штрафом водія, який намагався дати хабар поліцейському.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №444/185/23.

Зазначається, що водія разом з його другом затримали під час комендантської години між с. Гійче та с. Забір’я Рава-Руської ТГ. Чоловіки не зупинилися на вимогу поліцейських та почали втікати, втім, їх наздогнали, коли у правопорушників закінчився бензин.

Аби правоохоронці не складали адмінпротоколу за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, водій вирішив дати хабар у розмірі 100 євро. Кошти чоловік поклав на передню панель поліцейського автомобіля.

У судовому засіданні чоловік визнав свою вину та щиро розкаявся у вчиненому. Так, суд визнав чоловіка винним у наданні неправомірної вигоди службовій особі та покарав штрафом у розмірі 17 тис. гривень. 100 євро суд конфіскував у дохід держави.

Нагадаємо, у пункті пропуску через державний кордон «Шегині» чоловік намагався дати хабар прикордоннику за сприяння у безперешкодному виїзді за кордон. Аби безперешкодно перетнути кордон, він висловив пропозицію та надав хабар у розмірі 1 тис. гривень начальнику 1-ої групи інспекторів прикордонного контролю.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності