Штовхнув зі сходів рідного брата: суд покарав чоловіка виправними роботами

Пустомитівський районний суд Львівської області визнав винним та призначив покарання у вигляді 100 годин виправних робіт громадянину, який під час конфлікту з братом штовхнув його зі сходів.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №450/337/23.

Подія сталась ще у січні 2021 року. Чоловік, перебуваючи на сходовій клітці другого поверху будинку, під час суперечки з рідним братом вдарив його обома руками в груди. Від удару той впав спиною на сходи та скотився на перший поверх, вдарившись головою об металеву трубу.

У результаті падіння потерпілий отримав забійну рану тім’яної ділянки голови, яка за ступенем тяжкості відноситься до легкого тілесного ушкодження.

Враховуючи щире каяття та активне сприяння слідству, Пустомитівський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 ККУ,та призначив йому покарання у вигляді 100 годин громадських робіт.

Нагадаємо, на Львівщині повідомлено про підозру 24-річному мешканцю Самбірського району, який незаконно зберігав та збував психотропні речовини.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності