У Дрогобицькому районі покарали водія, який намагався дати поліцейському хабар

водій

Чоловік намагався дати поліцейському 100 євро

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який намагався дати поліцейському хабар у розмірі 100 євро.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №442/47/23.

Інцидент стався 25 жовтня 2022 року. Правоохоронці зупинили водія на трасі між населеними пунктами Брониця та Новошичі Дрогобицького району. Зазначається, що 8 квітня 2022-го чоловік був позбавлений права керування транспортними засобами на 1 рік. Втім, аби правоохоронці не притягли його до адмінвідповідальності, чоловік вирішив дати хабар у розмірі 100 євро.

У судовому засіданні чоловік підтвердив всі обставини справи, щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Так, чоловіка визнали винним у наданні неправомірної вигоди службовій особі та покарали штрафом у розмірі 17 тис. грн. Також з порушника стягнули 1 510 грн витрат за проведення експертизи, а кошти у розмірі 100 євро, які той намагався дати поліцейському, конфіскували в дохід держави.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд м. Львова оштрафував чоловіка, який підробив посвідчення водія. Чоловіка із підробленим водійським посвідчення правоохоронці зупинили у грудні 2022 року у Львові на вул. Золотій, 10 через несправність заднього лівого габариту автомобіля. Під час перевірки документів обвинувачений надав поліцейським підроблене посвідчення водія.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності