Військовозобов’язаних на Львівщині шукатимуть у розважальних та відпочинкових закладах: деталі

Український військовий

У ЛОВА зазначають, що всі мобілізаційні процеси відбуваються в межах чинного законодавства

Поліцейським та військкоматам на Львівщині доручено провести рейди у розважальних та відпочинкових закладах. Це робитимуть для актуалізації обліку військовозобов’язаних.

Про це повідомляє Львівська ОВА.

Рішення щодо рейдів було ухвалено 1 лютого, під час робочої наради щодо мобілізаційних процесів. Участь у нараді взяли представники районних військових адміністрацій, профільних департаментів ЛОВА, правоохоронних органів, прикордонної служби та Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки [військкомату — ред.].

«Всі мобілізаційні процеси відбуваються в межах чинного законодавства, і ми маємо їм сприяти. Питання військового обов’язку та захисту держави — наше спільне питання та завдання. Не будуть виконуватись питання по мобілізації, не будуть забезпечуватись питання захисту територіальної цілісності держави Україна. Маємо бути готові дати відсіч всім, хто посягає на територіальну цілісність», — зазначив Андрій Годик, перший заступник начальника Львівської ОВА.

Нагадаємо, військовозобов’язаний має право на відстрочку, коли у нього є відповідні підстави для того, щоб не проходити військову службу. Детальніше про це можна дізнатись тут.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності