У Львові 2 лютого проведуть в останню путь загиблого ювеліра

У Львові 2 лютого проведуть в останню путь загиблого ювеліра

Вдома на захисника чекали його четверо дітей

2 лютого Львів попрощається з Героєм Олегом Хмелем.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

У Львові 2 лютого проведуть в останню путь Олега Хмеля, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Народився він 4 липня 1982 року. Олег навчався у середній загальноосвітній школі №92 міста Львова. У мирний час був приватним підприємцем і займався ювелірним мистецтвом. Окрім цього, він захоплювався альпінізмом, полюванням та рибальством.

З перших днів повномасштабного вторгнення РФ Олег добровольцем пішов на війну. Боровся із російськими окупантами на східному напрямку у лавах 125-ої окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Захід». Побратими знали Олега за псевдонімом «Єгер».

В Олега Хмеля залишились батьки, четверо дітей, сестра та дружина.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання. Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) — пл. Катедральна — пл. Ринок (міська церемонія прощання) — вул. Руська — вул. Підвальна — вул. Володимира Винниченка — пл. Соборна — вул. Пекарська — вул. Шімзерів — вул. Мечникова — Личаківський цвинтар.

Додамо, під час виконання бойового завдання на Луганщині загинув захисник зі Стрия.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності