Ожеледиця та сніг: прогноз погоди на Львівщині на 2 лютого

Калина
Фото: pexels

Сильних морозів у Львівській області не буде, але на дорогах все ще буде слизько

У четвер, 2 лютого, на Львівщині буде хмарно, сніжитиме, а на дорогах буде ожеледиця.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Погоду на Львівщині визначатиме проходження атмосферних фронтів від циклону над країнами Балтики. Атмосферний тиск слабо зростатиме, відносна вологість повітря істотно не зміниться.

Так, у Львівській області синоптики прогнозують хмарний день зі снігом, місцями значним вранці та вдень. Також метеорологи попереджають про слабке налипання мокрого снігу, а на дорогах ожеледицю. Вітер же буде західний, вночі 5-10 м/с, а вдень 9-14 м/с. Температура впродовж доби коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла.

У Львові ж також день мине хмарно, сніжитиме та можливе слабке налипання мокрого снігу. На дорогах теж буде ожеледиця. Вітер буде західний, вночі 5-10 м/с, вдень 9-14 м/с. Температура вночі становитиме 0-2° морозу, а вдень не перевищуватиме 0-2° тепла.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків, до 4 лютого на дорогах Львова й області буде ожеледиця. Через це водіїв просять обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари за необхідності, а пішоходів — носити взуття із неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях, а також користуватися світловідбивачами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності