На Львівщині суд покарав чоловіка за підроблений Covid-сертифікат

суд
Фото: Freepik

Підроблений документ чоловік купив за 300 злотих

Жовківський районний суд Львівської області покарав умовним терміном чоловіка, який підробив міжнародний сертифікат про вакцинацію від коронавірусу.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №444/1540/22.

Встановлено, що чоловік у жовтні 2021 року придбав на автовокзалі підроблений Covid-сертифікат. Він надав невідомій особі дані свого паспорта та адресу проживання для внесення відомостей у міжнародне свідоцтво про вакцинацію.

Підроблений документ чоловік 12 лютого 2022 року пред'явив під час перевірки документів, перебуваючи на пункті пропуску «Рава-Руська — Гребенне» та рухаючись на в’їзд в Україну з Республіки Польща.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав та пояснив, що він їхав до дочки. Підроблений документ вирішив купити на вокзалі за 300 злотих.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив покарати чоловіка випробувальним терміном на строк 1 рік.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд м. Львова оштрафував чоловіка, який підробив посвідчення водія. Чоловіка із підробленим водійським посвідчення правоохоронці зупинили у грудні 2022 року у Львові на вул. Золотій, 10 через несправність заднього лівого габариту автомобіля. Під час перевірки документів обвинувачений надав поліцейським підроблений документ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності