• Головна
  • Новини Львівщини
  • Помер голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості

Помер голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості

Помер голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості

Померлому було 77 років

Сьогодні, 31 січня, помер голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин. Йому було 77 років.

Про це пишуть на сторінці «Львіввугілля».

Заупокійне Богослужіння відбулося сьогодні, 31 січня, о 17:00 у церкві св. Йосафата (Червоноград), чин похорону пройде завтра, 1 лютого, об 11:00.

«Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким покійного. У цю важку мить поділяємо горе та схиляємо голову у молитві за упокій душі Олега Петровича. Вічна пам’ять!», — йдеться у повідомленні.

Довідково:

Олег Турчин народився 1 серпня 1946 року. У 1964 році розпочав роботу у вугільній промисловості як підземний електрослюсар на шахті №9 «Нововолинська». З 1965 року працював на шахті «Великомостівська» підземним електрослюсарем, механіком на дільниці прохідницьких робіт.

У 1989-1994 та 1996-2004 роках очолював первинну організацію профспілки копальні. У 2004 році був обраний головою Львівської територіальної організації Профспілки вугільників та очолював її понині. Став кавалером знаків «Шахтарська слава» і «Шахтарська доблесть», нагороджений Почесною грамотою Верховної Ради України, відзнаками «За заслуги у профспілці», «Профспілкова звитяга», заслужений працівник профспілок України.

Нагадаємо, 29 січня на 94-му році життя помер відомий український поет, громадсько-політичний діяч, Герой України Дмитро Павличко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності