Авто злетіло у кювет: у Стрию рятувальник у позаробочий час допоміг людям, які потрапили у ДТП

На щастя, ні дівчатка, ні мати не постраждали, тільки злякались

У Стрию рятувальник допоміг жінці та двом дітям, які потрапили у ДТП.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

Так, у неділю, 29 січня, здавши чергування та повертаючись додому, майор служби цивільного захисту Богдан Міцяк, фахівець відділення організації реагування на надзвичайні ситуації 6-го державного пожежно-рятувального загону міста Стрий, побачив, що авто злетіло у кювет. Не задумуючись, він зупинився, щоб допомогти. Підійшовши до автомобіля, рятувальник побачив, що всередині знаходяться жінка та двоє дітей.

Богдан Міцяк намагався відчинити передні дверцята автомобіля, втім вони були деформовані. Тож, офіцер відчинив задні двері та витягнув постраждалих дівчаток і почав їх заспокоювати, адже вони були дуже перелякані. Також рятувальнику допомогли двоє чоловіків, які зупинились, — вони підтримували авто, поки офіцер допомагав водійці вивільнитись. Згодом колеги рятувальника, які прибули на місце аварії, відключили акумуляторну батарею, поставили автомобіль на колеса та за допомогою лебідки витягнули його на проїжджу частину. На щастя, ні дівчатка, ні мати не постраждали, тільки злякались.

Нагадаємо, у Львівському районі водій не впорався з керуванням та з'їхав у кювет. Унаслідок ДТП машина деформувалася, тож діставати чоловіка з автівки довелося рятувальникам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності