За день до свого дня народження на фронті загинув захисник з Львівщини

Загиблий захисник України
Фото: pexels

Військовий загинув на Донеччині поблизу села Торське

За день до свого дня народження на Донеччині загинув мешканець Борислава Олександр Шишкін.

Про це 27 січня повідомляє Бориславська міська рада.

Олександр Шишкін проходив службу у десантно-штурмовій бригаді. На захист країни став з перших днів повномасштабного вторгнення.

Військовий загинув на Донеччині поблизу села Торське Краматорського району 27 січня. Уже 28 січня йому мало виповнитися 47 років.

«Замість вітати сина з днем народження, мама оплакує сумну звістку, яку принесла жорстока війна. Він став взірцем справжнього патріотизму, відваги, самопожертви заради Батьківщини. Низький уклін та щирі співчуття рідним і близьким. Нехай пам’ять про нашого захисника живе вічно», — наголошують у міськраді.

Там також інформують, що зустрічатимуть домовину з тілом загиблого захисника у понеділок, 30 січня, орієнтовно о 12:30 на Перехресті Героїв. Траурна колона рухатиметься до Богослужбової каплиці на Коваліва. Парастас відбудеться також у понеділок, 30 січня, о 18:00. Похорон натомість проведуть у вівторок, 31 січня, о 13:00. Поховають військового на міському кладовищі у селі Попелі на Алеї Героїв.

Нагадаємо, 29 січня у Львівській катедрі відбудеться прощання із колишнім депутатом міської ради та учасником антитерористичної операції з 2014 року Віталієм Свінціцьким, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Водночас у понеділок, 30 січня, за тією ж адресою о 10:00 розпочнеться чин похорону.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності