У Львові патрульні допомогли повернути до життя підлітка

Патрульні з медиками по черзі робили хлопцю серцево-легеневу реанімацію

Львівські правоохоронці спільно з медиками повернули до життя підлітка.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Львівської області.

Під час патрулювання на площі Адама Міцкевича до правоохоронців підійшов схвильований чоловік та попросив допомоги. Він розповів, що вдома у Сихівському районі у нього помирає 14-річний син, і йому терміново потрібно додому.

Львівські патрульні разом з медиками повернули до життя підліткаНещодавно, під час денної зміни, до екіпажу на площі Адама Міцкевича, підійшов схвильований чоловік і попросив допомоги.Він розповів, що вдома у Сихівському районі, у нього помирає 14-річний син і йому терміново треба додому.Патрульні Петро Горгут та Михайло Ватаманюк негайно разом з чоловіком на червоних та синіх проблискових маячках і з сиреною поїхали на вулицю Тернопільську.Під під'їздом стояла швидка допомога. Поліцейські вирішили теж піднятися до квартири чоловіка. Там медики робили серцево-легеневу реанімацію хлопцеві.Патрульні одразу прийшли їм на допомогу і теж почали по черзі робити компресію грудної клітки підлітка. Спільними зусиллями із медиками хлопця вдалося повернути до життя. Поліцейські допомогли знести його до карети швидкої.Дякуємо усім, хто долучився до порятунку молодого життя. Бажаємо хлопцеві швидкого одужання.

Posted by Патрульна поліція Львівської області on Saturday, January 28, 2023

«Патрульні Петро Горгут та Михайло Ватаманюк негайно разом з чоловіком на червоних та синіх проблискових маячках і з сиреною поїхали на вулицю», — йдеться у повідомленні.

Приїхавши до будинку, під під’їздом вже стояв автомобіль швидкої медичної допомоги. Піднявшись у квартиру правоохоронці побачили медиків, які робили хлопцеві серцево-легеневу реанімацію.

Патрульні одразу вирішили допомогти і теж почали по черзі робити компресію грудної клітки підлітка. Дитину вдалося повернути до життя, після чого поліцейські допомогли знести його до карети швидкої.

Нагадаємо, у Винниках рятувальники допомогли 84-річній жінці, яка впала у квартирі та не могла відчинити двері. За допомогою спецінструментів рятувальники надали доступ працівникам поліції та швидкої допомоги у квартиру, де перебувала жінка. Її за допомогою медичних нош транспортували до карети швидкої медичної допомоги та госпіталізували в лікарню святого Луки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності