На Львівщині чоловік за побиття матері заплатить 510 гривень штрафу

домашнє насильство

Жінка пробачила побиття

Турківський районний суд Львівської області покарав штрафом чоловіка, який побив власну матір.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №458/53/23.

Інцидент стався 26 грудня 2012 року. Під час конфлікту зі своєю мамою, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловік вдарив жінку два рази рукою по голові. Внаслідок ударів потерпіла отримала пошкодження у вигляді рубця, яке віднесли до легких тілесних ушкоджень.

На досудовому розслідуванні чоловік повністю визнав свою вину, окрім того, він та його співмешканка уклали угоду про примирення. У судовому засіданні жінка пояснила, що обвинувачений є її сином, якому вона пробачає побиття.

Дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання, узгоджене сторонами, у виді штрафу розміром 510 гривень.

Нагадаємо, Миколаївський районний суд Львівської області штрафом покарав чоловіка, який жорстоко побив свою дружину. Перебуваючи у гаражі, між чоловіком та жінкою виник конфлікт, під час якого чоловік вдарив долонею жінку у голову. Далі обвинувачений бив кулаками потерпілу у ділянки рук. Тієї ж ночі, перебуваючи у будинку, він вдарив дружину дерев’яним кріслом по голові, після чого бив жінку кулаками по всьому тілу

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності