У Львові суд посадив на 12 років зрадника, який воював на стороні «ЛНР»

Чоловік вступив до лав терористичної організації «ЛНР» 23 лютого 2022-го

Галицький районний суд м. Львова виніс вирок зраднику, який воював на стороні «ЛНР» і був взятий у полон військовослужбовцями ЗСУ.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №461/313/23.

23 лютого 2022-го, перебуваючи у м. Луганську Луганської області, у супроводі представників так званої «військової комендатури» добровільно прибув до пункту збору мобілізованих терористичної та вступив до лав організації «ЛНР».

На стороні ворога чоловік воював до 12 вересня 2022-го. Як зазначив зрадник, він виконував обов’язки «санітара» та забезпечував безпеку місць перебування російських військових та військових «ЛНР» у населених пунктах Луганської та Харківської областей, які були ними захоплені та окуповані.

Чоловік повністю визнав свою вину, його дії кваліфікували як державну зраду та визнали винним.  Суд ухвалив зраднику покарання у виді 12-ти років позбавлення волі з конфіскацією усього особистого майна.

Нагадаємо, у Львові засудили зрадника із «ДНР», який 22 лютого пішов воювати проти України. Володимир підтримував ідеї і погляди терористичної організації «ДНР» та у 2021 році отримав паспорт громадянина терористичної організації «ДНР».

22 лютого 2022 року чоловік добровільно прибув до пункту збору мобілізованих «ДНР» та надав згоду на проходження так званої «військової служби» у підрозділах незаконного формування. Чоловік потрапив у полон на Харківщині у вересні 2022 року

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності