• Головна
  • Новини Львівщини
  • Козицький про головне на Львівщині за добу: в одній з громад ввели карантин через сказ, а графіки вимкнень світла продовжують діяти

Козицький про головне на Львівщині за добу: в одній з громад ввели карантин через сказ, а графіки вимкнень світла продовжують діяти

Максим Козицький
Фото: Львівська обласна військова адміністрація

Напередодні у Львівській області вводили аварійні відключення електроенергії

Доба 23 січня минула у Львівській області без загроз ракетних ударів.

Про це повідомляє у Telegram голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Водночас станом на ранок 24 січня у Львівській області застосовують графік погодинних відключень електроенергії — відповідно до лімітів споживання, які довів до кожної області диспетчерський центр НЕК «Укренерго».

«Ліміти споживання для нашої області далі залишаються на рівні меншому за половину від потреби. Учора через перевищення лімітів споживання на Львівщині довелось застосовувати графік аварійних відключень та спеціальний графік аварійних відключень», — додав Козицький.

Він також зауважив, що в одному з населених пунктів Городоцької громади запровадили карантинні обмеження. Це вимушені заходи через те, що виявили сказ у домашньої собаки. Троє людей могли інфікуватись вірусом через укуси, подряпини, ослинення від тварини. Їм рекомендували звернутись до медичних закладів для проведення антирабічної вакцинації.

Крім того, за останню добу двома евакуаційними потягами до Львова прибули 43 особи, одним автобусом — 13 ВПО. До Перемишля зі Львівщини трьома поїздами вирушили 595 людей.

Також через пункти пропуску у Львівській області до України повернулося 16 тисяч 400 громадян держави, виїхали — 16 тисяч 600 людей.

Нагадаємо, з 6 лютого у Львові відкрили прийом на консультацію дитячого пластичного хірурга з Туреччини. Медик проведе безкоштовні консультації для пацієнтів із судинними аномаліями, новоутвореннями лицевого черепа, вродженими дитячими вадами обличчя і тіла, з післяопіковими рубцями та посттравматичними наслідками.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності