Перегони та дрифт на центральному ринку: жителі Пустомитів скаржаться на місцевого водія

Розмова водія-дрифтера з поліцією

Правоохоронні органи до цього часу жодним чином не вплинули на ситуацію

На Львівщині люди скаржаться на чоловіка-дрифтера, який залякує дітей та дорослих.

Відповідне звернення з’явилось на Facebook-сторінці «Пустомити ON-LINE».

Жителі міста Пустомити налякані постійними звуками від швидкісної їздити на незаконній території. Перегони та дрифт влаштовують на вулиці Спортивній на території центрального ринку. Ділянка малолюдна, однак там знаходиться працююча перукарня, магазин та житлові будинки.

Місцеві жителі в коментарях почали бурхливо обговорювати горе-водія. Також зазначають, що він створює загрозу для дітей. Біля ринкової площі є багато будинків, де проживають діти, які ще й катаються там на велосипедах.

Місцеві жителі нарікають на те, що перегони там відбуваються систематично. Люди неодноразово викликали поліцію, однак правоохоронні органи до цього часу жодним чином не вплинули на ситуацію. Люди в коментарях вже вигадали власний спосіб, як боротися з горе-водієм.

До дискусій долучився і сам винуватець подій. Як виявилося, ним є 30-річний водію автомобіля BMW. Зазначимо, що транспортний засіб має іноземні номера та досі не перереєстрований відновідно до Постанови про реєстрацію та облік автомобілів. Чоловік почав «відбиватися» від розлючених жителів міста Пустомити та пообіцяв розв’язати цю проблему.

В коментарі LVIV.MEDIA водій зазначає що вважає свої дії повністю законними та впевнений що його швидкісна їзда не створює жодного дискомфорту для людей. За його словами, всі звернення від громадян більш схожі на наклеп, адже людям «просто немає що робити». Також він запевнив що працівники поліцію підтримують його в цьому та не збираються карати водія.

В Пустомитівському відділку поліції повідомили що на чоловіка лише винесли адміністративну установу за керування не перереєстрованим транспортним засобом. Водій сплатив штраф 850 гривень.

Додамо, у Львові жителі скаржаться на водіїв у Шевченківському районі, які паркують авто на тротуарі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності