Бив кулаком в обличчя: на Львівщині за побиття дитини покарали чоловіка

побиття, кулак
Фото: pexels

Обвинувачений поскандалив з дітьми на пр. Шевченка у Новому Роздолі

Миколаївський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який побив неповнолітнього.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи №447/2439/22.

Інцидент стався на початку вересня минулого року на пр. Шевченка у Новому Роздолі. Між чоловіком та дітьми виник конфлікт, під час якого він вдарив одну з дітей декілька разів кулаком в обличчя.

Внаслідок дій обвинуваченого дитина отримала синець та садно в ділянці правого ока та садна у правій виличній ділянці. Такі травми відносяться до легкого тілесного ушкодження.

У судовому засіданні чоловік свою провину визнав, щиро розкаявся та просив суд суворо не карати. Прокурор просив обрати обвинуваченому покарання у виді громадських робіт.

Так, розглянувши матеріали справи суд визнав чоловіка винним у нанесенні легких тілесних ушкоджень. Кривднику призначили покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Нагадаємо, Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області покарав чоловіка штрафом за побиття своєї сестри. Інцидент стався 17 грудня 2022 року. Перебуваючи на кухні у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту чоловік вдарив свою сестру приблизно п’ять разів кулаком в обличчя. Після ударів жінка впала спиною на тумбочку, тоді кривдник вкусив її за праву руку у ділянці ліктя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності