Спортсмени зі Львівщини виступили на Універсіаді-2023: результати

Спортсмени зі Львівщини виступили на Універсіаді-2023: результати

21 січня біатлоністки змагатимуться у заключній гонці – з масовим стартом

В останньому турі групового турніру на Всесвітній зимовій Універсіаді в американському Лейк-Плесіді студентська збірна України з хокею з рахунком 3:1 перемогла команду Чехії.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Відзначимо, що в поєдинку проти студентів з Чехії другу шайбу закинув вихованець «Галицьких Левів» з Новояворівська Ярослав Панченко. Участь у зустрічі взяли також ще три представники Львівщини – Євгеній Ратушний, Іван Сисак та Михайло Чіканцев.

Українська команда посіла третє місце в групі «А» серед шести збірних. Загалом підопічні Вадима Шахрайчука набрали 7 очок в 5-ти матчах. Натомість медалі Універсіади розіграють Канада – Казахстан та США – Японія.

Водночас продовжує стабільно успішно виступати на Всесвітній зимовій Універсіаді 21-річна львівська біатлоністка Юлія Городна. Так, вихованка Новояворівської дитячо-юнацької спортивної школи «Янтар» і Львівського обласного центру олімпійської підготовки з зимових видів спорту посіла шосте місце в гонці переслідування.

На старт перс'юту Юлія вийшла восьмою з відставанням менш як 25 секунд від третього місця. Це давало українці хороші шанси втрутитися у боротьбу за медалі. І Юлія перед заключною стрільбою вийшла на третє місце. Проте два промахи на останньому, четвертому, вогневому рубежі завадили мешканці селища Івано-Франкове, що на Яворівщині, вдруге на Універсіаді зійти на подіум. У підсумку лідерка студентської збірної України стала шостою, тоді як її молодша сестра, 18-річна Олена Городна, замкнула чільну двадцятку.

Додамо, що у суботу, 21 січня, дівчата змагатимуться у заключній гонці – з масовим стартом.

Нагадаємо, ватерполісти львівського «Динамо» перемогли у першому матчі другого туру Water Polo Tour Series. Львів’яни були сильнішими за LSTW Лодзь (Польща) 18:10.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності