Хокеїсти зі Львівщини здобули першу перемогу у складі національної збірної на Уніерсіаді-2023

Хокеїсти зі Львівщини здобули першу перемогу у складі національної збірної на Уніерсіаді-2023

Наразі Україна посідає третє місце серед шести команд у групі

Студентська збірна України з хокею, в складі якої виступають четверо спортсменів зі Львівщини, здобула першу перемогу на Всесвітній зимовій Універсіаді-2023 в американському Лейк-Плесіді. В ніч проти вівторка, 17 січня, українці з рахунком 12:2 розгромили студентів зі Швеції.

Про це повідомили у відділенні Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

Участь у матчі взяли четверо вихованців «Галицьких Левів» з Новояворівська Ярослав Панченко («Енергія»), Євгеній Ратушний («Дніпро»), Іван Сисак («Сокіл») та Михайло Чіканцев («Подгале»). Сисак відзначився двома гольовими передачами, а Панченко і Ратушний по разу асистували.

Після трьох матчів студентська збірна України має чотири очки й посідає третє місце в групі «А» серед шести команд. У півфінал вийдуть дві кращі команди з групи.

Наступний матч українські хокеїсти проведуть проти японців 19 січня.

Нагадаємо, з 21 до 28 січня відбудеться XVI зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль. Найкращі молоді спортсмени Європи змагатимуться на території Італії (Фріулі-Венеція-Джулія), а також в сусідніх країнах Австрії (Шпітталь) та Словенії (Планіка). На цьому фестивалі виступить й 17-річний спортсмен зі Львівщини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності