На Львівщині переселенці викрали електровелосипед за 50 тисяч гривень

Електровелосипед

Їх вдалося знайти завдяки небайдужості місцевого

Львівські патрульні оперативно розшукали крадіїв електровелосипеда завдяки повідомленню від небайдужого місцевого жителя. Злочинцями виявилися жителі Лисичанська.

Про це 10 січня повідомила патрульна поліція Львівської області.

Вчора, 9 січня, близько 20:00 львівські патрульні отримали повідомлення про те, що двоє невідомих осіб у місті Винники намагалися продати велосипед за незначну суму. Ймовірно, він може бути краденим.

За словами заявника, злочинці сіли з двоколісним у маршрутку й поїхали в напрямку Перемишлян. Небайдужий громадянин описав зовнішність чоловіків. Після цього інспектори вирушили за маршрутом автобуса.

Патрульні наздогнали та зупинили транспортний засіб неподалік села Тарасівка. В середині інспектори побачили чоловіків, схожих за описом, та електровелосипед. Крадіями виявились 32-річні мешканці Лисичанська Луганської області.

Один із чоловіків раніше судимий за крадіжку, під час якої побив потерпілого. На місце події прибув екіпаж патрульних, який раніше отримав повідомлення про викрадення такого електровелосипеда на вулиці Івана Франка. Власник зазначив, що двоколісний коштує орієнтовно 50 тисяч гривень.

Зараз крадії перебувають у відділку поліції.

Нагадаємо, у Львові на 15 років засудили чоловіка, який пограбував магазин та вбив двох своїх співмешканок.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності