Повітряна тривога та викриття кіберзловмисників: головні новини Львівщини за 6 січня

Львів

Розповідаємо головні новини за добу 6 січня

  • На Львівщині майже 2 години тривала повітряна тривога — від 12:48 до 14:38. Вона була пов’язана зі злетом винищувачів окупантів у Білорусі. Пусків ракет не було, небезпека не справдилась, на Львівщині все спокійно.
  • У Львові встановили Різдвяний дідух. Традиційний символ Різдвяних свят сьогодні, 6 січня, урочисто поставили на площі Яворського. Цьогоріч на відкриття різдвяного дідуха Львова завітав і мер окупованого Скадовська Олександр Яковлєв.
  • Раптово помер депутат Львівської міськради Юрій Гринів. Він був депутатом від «Європейської Солідарності». Юрію Гриніву мало виповнитися 48 років 24 лютого.
  • На Львівщині викрили двох начальників відділів міграційної служби на хабарях за виготовлення закордонних паспортів. Держслужбовці систематично отримували хабарі від людей, які хотіли пришвидшити процес виготовлення документів для виїзду за кордон.
  • На Львівщині кіберполіцейські викрили схему онлайн-шахрайства. Зловмисники розсилали громадянам повідомлення про можливість отримання соціальних виплат з посиланням на фішингові сайти. Відомості, які користувачі вводили на шахрайських сайтах, автоматично ставали відомі зловмисникам. Надалі учасники схеми привласнювали гроші з рахунків потерпілих.
  • Правоохоронці затримали львів’янку, яка незаконно переправляла чоловіків за кордон. Жінка незаконно вносила дані військовозобов’язаних до системи «Шлях». За свої «послуги» вона хотіла 3 тис. доларів.  

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності