Повітряна тривога та незадекларовані товари з РФ: головні новини Львівщини за 4 січня

Повітряна тривога та незадекларовані товари з РФ: головні новини Львівщини за 4 січня
Фото: LVIV.MEDIA
  • На Львівщині дві години тривала повітряна тривога — від 10:37 до 12:37. Вона була пов’язана зі злетом винищувачів окупантів в Білорусі. Пусків ракет не було, небезпека не справдилась, на Львівщині все спокійно.
  • У Львівській області викрили групу осіб, які підозрюються в організації ввезення великої кількості незадекларованого товару. Співробітники БЕБ виявили та затримали водіїв, які нелегально завезли товари в Україну. У ході обшуку одного з транспортних засобів вилучили сушильні машини та сушильні шафи, імпортером яких є РФ. Загалом вилучено понад 2000 одиниць продукції орієнтовною вартістю близько 40 млн гривень.
  • На Львівщині колишньому сільському голові повідомили про підозру у службовій недбалості зі збитками у 2,5 млн гривень. Чоловік на посаді сільського голови під час будівництва Народного дому безпідставно закупив дорогий трансформатор для забезпечення електропостачанням цього Народного дому. А згодом безкоштовно передав його на баланс та у власність приватної компанії, яка здійснює постачання електроенергії.
  • У Львові на вулиці Йосифа Сліпого відкрили новий спортивний майданчик. На майданчику є: футбольне поле, баскетбольний майданчик, бігові доріжки, два волейбольних майданчики, дитяча зона, зона з силовими тренажерами. Крім цього, там є скеледром, гойдалки та балансири для найменших. Асфальтоване покриття майданчика вже випробовують любителі їзди на скейтах та роликах.
  • Управління екології та природних ресурсів ЛМР закупило стільці для парків міста. Нові вуличні меблі встановлять у Горіховому гаю, парках «Піскові озера», «700-річчя Львова», «Високий Замок», а також у Замарстинівському парку, Саду пам'яті та парку ім. І. Франка. Загалом закупили 84 стільці.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності