На Львівщині 30 грудня згоріли два автомобілі: деталі

Внаслідок цих подій ніхто не постраждав

У п’ятницю, 30 грудня, на Львівщині вогнеборці двічі ліквідовували займання автомобілів.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Так, 30 грудня о 12:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в легковому автомобілі «Волга» у Дрогобицькому районі у селі Грушів на вул. Чаповського, 8. З’ясувалось, що автомобіль стояв припаркований на подвір'ї.

Прибувши на місце пожежі рятувальники побачили, що весь автомобіль був у вогні й не гаючи часу приступили до ліквідації займання. О 12:48 пожежу локалізовано та о 12:52 ліквідовано. Внаслідок пожежі автомобіль знищено повністю. Зазначається, що до ліквідації пожежі залучалось 7 осіб особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Також цього ж дня о 21:06 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі «LAND ROVER», що знаходився на трасі поблизу села Тарасівка у Львівському районі. Як з’ясувалось, водій автомобіля під час руху побачив, як з-під капота автівки почав вибиватись дим. До прибуття вогнеборців сам водій та інші небайдужі водії за допомогою вогнегасників намагались ліквідувати загоряння.

Натомість прибувши на місце події вогнеборці негайно приступили до ліквідації займання. О 21:26 пожежу локалізовано та о 21:33 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля на площі 2 кв.м. До ліквідації пожежі залучалось 5 осіб особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Внаслідок цих подій ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожеж встановлюються.

Нагадаємо, у п’ятницю, 30 грудня, рятувальники на Львівщині двічі надавали допомогу іншим службам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності