Ситуація з ГРВІ та нові тарифи на воду: головні новини Львівщини за 26 грудня

Ситуація з ГРВІ та нові тарифи на воду: головні новини Львівщини за 26 грудня
Фото: LVIV.MEDIA
  • Упродовж тижня, з 19 до 25 грудня, у Львівській області зареєстрували 10 622 випадки гострих респіраторних вірусних інфекцій. За тиждень кількість хворих зменшилася на 15,8%. Наразі інтенсивний показник захворюваності на 2,4% нижчий від епідемічного порогу в області. Однак досі 50,2% хворих становлять діти. У яких громадах найгірша ситуація — читайте за посиланням.
  • Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, планує підвищити тарифи на воду та водовідведення. Підвищувати тарифи на 2023 році планують двічі: з 1 січня та з 1 липня. Скільки платитимуть на Львівщині — дізнавайтеся за посиланням.
  • На території колишнього Грибовицького сміттєзвалища облаштують 12 типів закритих і відкритих зон стрільбищ різноманітних дистанцій: на 100, 300 та 600 метрів. Також там буде лазертаг, лучне поле та зони для стрільби з пістолета для різних калібрів зброї.
  • У львівських школах навчання від 1 вересня тривало 78 днів. Через повітряні тривоги у львівських школах упродовж семестру не відбулося 50 уроків, тобто всього 10% уроків.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності