Дві тривоги за день та аварійні відключення світла: головні новини Львівщини за 21 грудня

Дві тривоги за день та аварійні відключення світла: головні новини Львівщини за 21 грудня

Зростає захворюваність на коронавірус

  • У Львівській області у середу, 21 грудня, двічі оголошували повітряну тривогу. У жодному з випадків небезпека не справдилась, в області все спокійно.
  • На Львівщині 21 грудня запровадили аварійні відключення світла. В аварійному порядку вимикатимуть електроенергію через перевищення лімітів споживання в області.
  • За останній тиждень на Львівщині захворюваність на Covid-19 зросла на 9%. Від 9 до 15 грудня в області лабораторно обстежили 2702 людини, з них у 111 підтвердили COVID-19. 6 людей померли, одужали 162 особи. На стаціонарному лікуванні перебувають 109 осіб.
  • У Бориславі на Львівщині створять індустріальний парк. Пріоритетними галузями для нього визначають машинобудівну, металообробну та деревообробну промисловість. Бориславська міська рада розраховує створити 2300 робочих місць.
  • Козицький відреагував на призначення нового очільника Львівської ДПС. Новим керівником Львівської ДПС став Флис Андрій Степанович. Він змінив відстороненого Андрія Щербака з командою.
  • Також Козицький розкритикував нардепа і голову Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данила Гетманцева щодо його «переможного» допису про відсторонення керівництва Львівської податкової.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності