Працівник «Львівводоканалу» жорстоко побив жінку через велосипед

домашнє насильство

Чоловік розізлився на жінку за зламаний велосипед

Пустомитівський районний суд Львівської області покарав працівника «Львівводоканалу» громадськими роботами за жорстоке побиття жінки.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів справи № 450/1949/22.

Інцидент стався у липні цього року. Перебуваючи на подвір’ї будинку, у чоловіка виник конфлікт із сестрою його дружини, з якою у нього тривалий час були неприязні відносини.

Він умисно кинув у жінку сумкою, притиснув її до стіни та вдарив кулаком в обличчя. Далі зловмисник кинув жінку на землю, присів зверху та ще раз вдарив її в обличчя. Бити жінку він продовжив у будинку. У коридорі зловмисник штовхнув потерпілу на землю та вдарив кулаком у ніс.  

Внаслідок побиття жінка отримала два синці на голові, один синець на правому плечі, шість саден на обличчі та одне на животі.

У суді обвинувачений визнав свою вину та зазначив, що вирішив побити жінку через зламаний велосипед. Прийшовши додому, він побачив, що його велосипед пошкоджений, а саме: вирвані деталі, які були викинуті на город. Вирішивши, що це зробила потерпіла, він почав її бити.

Суд дійшов висновку, що чоловік визнав провину під тиском зібраних доказів. Також він не захотів відшкодувати жінці заподіяну шкоду, не висловив каяття у скоєному. Відтак, немає обставин, що пом’якшують покарання.

Суд ухвалив визнати винним чоловіка та призначити йому покарання у виді 60 годин громадських робіт.

Нагадаємо, на Львівщині чоловік відбувся громадськими роботами за побиття своєї мами. Перебуваючи у квартирі, чоловік вчинив конфлікт зі своєю матір’ю. Під час сварки він вдарив жінку ногою в область правої ноги. Внаслідок удару у жінки стався крововилив у правій гомілці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності