Обшуки у храмах УПЦ МП та ситуація з тролейбусами у Львові: головні новини Львівщини за 14 грудня

Обшуки у храмах УПЦ МП та ситуація з тролейбусами у Львові: головні новини Львівщини за 14 грудня
  • СБУ провела обшуки у храмах УПЦ МП на Львівщині. Під час проведення безпекових заходів на об’єктах УПЦ (МП) у Львівській області співробітники СБУ виявили антиукраїнську літературу та документи щодо сприяння мобілізації в рф.
  • У Львові четверту добу тривають аварійні роботи з очищення електромереж від льоду. Як зауважив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, очікується, що поступово відновлювати рух тролейбусних маршрутів розпочнуть 15 грудня.
  • У Львівській міській раді хочуть ліквідувати департамент міської агломерації. Депутат міської ради та адвокат Григорія Козловського Юрій Ломага у пояснювальній записці зазначає, що департамент пропонують ліквідувати відповідно до чинного законодавства з метою скорочення видатків на утримання апарату виконавчих органів ради та оптимізації роботи структурних підрозділів.  
  • Від 15 грудня приміські поїзди Львів — Мостиська-ІІ та Львів — Сянки курсуватимуть зі змінами у розкладі. Так, поїзд № 6113 сполученням Львів — Мостиська-ІІ вирушатиме зі Львова о 19:50 (замість 17:40). На станцію Мостиська-ІІ поїзд прибуватиме о 21:53. Приміський поїзд № 6027 сполученням Львів — Сянки вирушатиме зі Львова о 19:00 (замість 20:45). На станцію Сянки прибуватиме о 23:39.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності