• Головна
  • Новини Львівщини
  • Потрапила під колеса машини та отримала штраф: на Львівщині у порушенні ПДР визнали винною постраждалу

Потрапила під колеса машини та отримала штраф: на Львівщині у порушенні ПДР визнали винною постраждалу

Потрапила під колеса машини та отримала штраф: на Львівщині у порушенні ПДР визнали винною постраждалу
Фото: pexels

Тепер жінка має сплатити 850 гривень штрафу

У Львівській області суд визнав винною у порушенні правил дорожнього руху жінку, яка йшла по краю дорогу за напрямком руху авто та спричинила ДТП. Жидачівський районний суд зобов’язав її сплатити 850 грн штрафу.

Про це 14 грудня повідомляє Zaxid.net.

Увечері 18 листопада у селі Млиниська на Жидачівщині жінка йшла по краю дороги за напрямком руху авто. Було темно, але вона рухалася в чорному одязі без сітловідбивальних елементів. Водій автомобіля «ВАЗ 2105» не зміг вчасно її побачити та збив.

Однак у ДТП все ж визнали винною жінку. Адже, згідно з правилами дорожнього руху, якщо на дорозі немає тротуарів, пішоходи мають рухатись по краю дороги назустріч автомобілям, а також мати світловідбивальні елементи на одязі, щоб водії бачили їх.

У результаті жінку оштрафували на 850 грн за порушення правил, що спричинило ДТП. Вона також має сплатити 496 грн судового збору. Однак на постанову ще може бути подана апеляція.

Нагадаємо, вечері 9 грудня в одному зі сіл Стрийського району сталась смертельна ДТП. На дорозі Київ — Чоп водій автомобіля BMW наїхав на пішохода. Після наїзду потерпілого відкинуло на зустрічну смугу, де він потрапив під колеса вантажівки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності