• Головна
  • Новини Львівщини
  • На автодорогах Львів — Шегині та Львів — Мостиська складна ситуація: Козицький розповів про ситуацію на дорогах області

На автодорогах Львів — Шегині та Львів — Мостиська складна ситуація: Козицький розповів про ситуацію на дорогах області

На автодорогах Львів — Шегині та Львів — Мостиська складна ситуація: Козицький розповів про ситуацію на дорогах області

З доріг Львівщини прибрали 28 повалених дерев, які заважали руху транспорту

У понеділок, 12 грудня, через налипання мокрого снігу та обледеніння проводів станом на 13:00 у Львівській області без електропостачання 184 населені пункти (84 повністю, 100 частково). Над відновленням живлення працюють 288 енергетиків, залучили 100 одиниць техніки.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram.

Наслідком снігопадів та крижаного дощу, які пройшли Львівщиною на вихідних, став деревопад. Як прозвітували у Службі автомобільних доріг у Львівській області, з доріг Львівщини прибрали 28 повалених дерев, які заважали руху транспорту. У ніч на сьогодні розчищали шляхи області 98 спецмашин та 107 робітників.

«Станом на зараз практично усі автодороги розчищені. Складніша ситуація на напрямках Львів — Шегині та Львів — Мостиська. Там вантажівки, які їдуть у бік кордону, стоять у черзі не на узбіччі, а на проїзній частині, відтак підрядники не можуть очистити від снігу дорожнє покриття. У гірській частині області дороги проїзні», — зазначив Козицький.

Нагадаємо, внаслідок складної енергетичної ситуації в Україні РФ «Львівська залізниця» змушена тимчасово обмежувати кількість поїздів у приміському сполученні.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності