Головні новини Львівщини за добу 12 грудня: в області вирує негода, на дорогах паралізований рух

зима, дорога, ожеледиця
Фото: pexels

11 грудня у Львівській області був крижаний дощ та мокрий сніг

  • Через негоду трамваї та тролейбуси у Львові станом на вечір неділі, 11 грудня, не курсували. Працівники ЛКП «Львівелектротранс» чистили контактну мережу для трамваїв № 6 і № 8.
  • У Львові через негоду впало 119 дерев. З них станом на вечір 11 грудня вже прибрали 84, а 35 ще в роботі. Працювали 24 бригади — це 102 людини й 20 одиниць техніки.
  • 11 грудня відбувся фінал дитячого Євробачення. Представниця України Злата Дзюнька зі Львівщини виступала під номером 16 та закривала конкурсну програму. Дівчина отримала 111 балів та посіла 9 сходинку.
  • 11 грудня у Львівській області внаслідок негоди на дорогах до пунктів пропуску «Краківець», «Шегині» та «Рава-Руська» був паралізований рух автомобілів. Через сніг вантажівки грузнули у каші, що утворилась на дорогах. Подекуди автомобілі й зовсім зносило з дороги.
  • Благодійна організація Шона Пенна «CORE Response» надасть Львівщині фінансову допомогу. Загальна сума допомоги становить понад мільйон доларів. Кошти спрямують на допомогу переселенцям, які були вимушені покинули свої домівки через повномасштабне вторгнення рф на територію України.

Нагадаємо, 11 грудня львівські патрульні допомогли чоловіку, який лежав на засніженій землі. Коли патрульні підбігли до чоловіка, то помітили, що він лежав у безпорадному стані, з очевидними ознаками сп‘яніння. Патрульні підвели на ноги чоловіка та завели його на пост.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності