Кожна четверта ДТП на Львівщині трапилася через перевищення безпечної швидкості: деталі

Фото: патрульна поліція Львівщини

Внаслідок автопригод 83 людини загинули

Від початку року і до листопада включно на Львівщині поліцейські зареєстрували 2 449 дорожньо-транспортних пригод лише через те, що водії не дотримались безпечної швидкості руху автомобіля. З них 598 ДТП — із постраждалими.

Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Внаслідок автопригод 83 людини загинули, а 854 — отримали травми різного ступеня тяжкості. Загалом перевищення швидкості становить майже чверть від загальної кількості ДТП.

«Пам‘ятайте, що бувають випадки, коли від ДТП відділяють буквально декілька секунд. Обравши безпечну швидкість руху автомобіля, у разі непередбачуваних ситуацій на дорозі, ви зможете вчасно відреагувати і відвернути біду. Обрана безпечна швидкість руху автомобіля допоможе кожному із нас змінити цю сумну статистику! Бережіть себе!», — наголосили поліцейські.

Нагадаємо, на Львівщині від початку року нетверезі водії спричинили майже 300 ДТП. Усього за цей період поліцейські в області виявили та притягнули до відповідальності 5 343 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, 419 з них — повторно протягом року.

Читайте також:

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності