• Головна
  • Новини Львівщини
  • Зустріч Козицького з послом США, скорочення працівників ЛМР: головні новини Львівщини за 7 грудня

Зустріч Козицького з послом США, скорочення працівників ЛМР: головні новини Львівщини за 7 грудня

Фото: ЛОВА

Через Львів курсуватиме новий потяг

  • У Львові начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом США в Україні Бриджит Енн Брінк. Це перший візит пані Посла на Львівщину з часу її призначення очільницею американської дипломатичної місії в Україні. Детальніше про зустріч — за посиланням.
  • У Дрогобичі цьогоріч не встановлюватимуть новорічної ялинки на центральній площі Ринок. Новорічне дерево для дітей встановлять біля Народного дому ім. Івана Франка. Ялинку почнуть встановлювати 16 грудня. Відтак, біля Народного дому цьогоріч відбуватиметься більшість заходів з нагоди Різдвяних свят.
  • У курортному місті Трускавець Львівської області відкрили перший в Україні цьогорічний різдвяний ярмарок. Різдвяний ярмарок розташували у центрі міста, на Майдані Незалежності, там же, де й минулого року. Мангал-зона, глінтвейн-зона та хатинки з різдвяними сувенірами зібрали немало відпочивальників.
  • Міськрада Львова затвердила бюджет Львівської територіальної громади на 2023 рік. Згідно з ним, зменшили видатки на працівників міської ради — скоротили 10% складу, а це понад 200 працівників.
  • Від 22 грудня розпочинає щоденне курсування поїзд № 81/140 Ужгород — Кам‘янець-Подільський. Він курсуватиме через Львів. Поїзд відправлятиметься з Ужгорода о 16:00. У Львові він буде о 22:24, а до Кам‘янця-Подільського поїзд прибуватиме о 8:46. У зворотному напрямку, з Кам‘янця-Подільського, поїзд відправлятиметься о 20:20, у Львові він зупинятиметься о 04:21, а прибуватиме до Ужгорода об 11:07.
  • На Львівщині запрацювала «гаряча лінія» для консультацій з питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України. Номер телефону «гарячої лінії»: (032) 297 14 12.Графік роботи «гарячої лінії»: понеділок – четвер з 8:00 до 17:00, п’ятниця — з 8:00 до 16:00.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності