Дощ з мокрим снігом: якою буде погода у Львівській області 6 грудня

Pexels

Синоптики прогнозують хмарний день

У вівторок, 6 грудня, у Львівській області прогнозують похмуру погоду, але без істотних опадів.

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр.

Так, погоду на Львівщині визначатиме передня частина улоговини від циклону з центром над Скандинавією та наближення вдень атмосферних фронтів.

У Львівській області синоптики прогнозують хмарно, але без істотних опадів. Лише в другій половині дня можливий дощ, місцями з мокрим снігом. Крім того, синоптики попереджають про слабкий туман, а вночі та вранці на окремих ділянках доріг попереджають про ожеледицю. Вітер натомість буде південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла, а вдень становитиме 1-6° тепла.

У Львові ж синоптики також прогнозують хмарно, але без істотних опадів. Лише в другій половині дня можливий дощ, а ввечері з мокрим снігом. Водночас метеорологи попереджають про туман та ожеледицю. Вітер буде південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі натомість становитиме 0-2° морозу, а вдень стовпчик термометра показуватиме 1-3° тепла.

Нагадаємо, за останні 30 років в Україні середня температура повітря взимку підвищилася на 2–2,5 градуси, а ймовірність тривалих періодів дуже холодної погоди з температурою мінус 25-30 градусів нині є низькою.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності