• Головна
  • Новини Львівщини
  • 19-річний львівській самбіст у фіналі Кубка Європи переміг суперника ростом понад 2 метри та вагою 175 кг

19-річний львівській самбіст у фіналі Кубка Європи переміг суперника ростом понад 2 метри та вагою 175 кг

19-річний львівській самбіст у фіналі Кубка Європи переміг суперника ростом понад 2 метри та вагою 175 кг

За медалі змагались понад 170 спортсменів з 12 країн

У Румунії відбувся Кубок Європи із самбо, участь в якому у складі національної збірної взяв представник Львівщини Микола Грибик.

Про це пишуть на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Загалом за медалі змагались понад 170 спортсменів з 12 країн. 

19-річний Микола Грибик виборов «золото» Кубка Європи з боротьби самбо. У фінальному поєдинку за «золото» у ваговій категорії понад 98 кг він виборов перемогу над суперником з Румунії. Той старший за Миколу на 11 років, ростом понад 2 метри та вагою 175 кг. 

Для Миколи це вже не перша медаль міжнародних змагань. Торік у травні він став віцечемпіоном Європи серед юніорів. У 2020 році спортсмен також став чемпіоном світу із самбо серед юнаків. 

Хлопець також успішно займається дзюдо та виборює нагороди на національних чемпіонатах. Тренує спортсмена Ярослав Грибик.

Нагадаємо, на чемпіонаті України з боксу золоту медаль у ваговій категорії 48 кг виборов 24-річний представник збірної Львівщини Андрій Тишковець.

Додамо, у Києві завершився чемпіонат України з вільної боротьби серед кадетів та кадеток. На ці змагання зі Львівщини відправили команду області у складі 23 спортсменів до 17 років. Загалом вони здобули 12 медалей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності