Влаштував стрілянину в готелі: у Львові поліцейські затримали 24-річного мешканця Дніпра

Влаштував стрілянину в готелі: у Львові поліцейські затримали 24-річного мешканця Дніпра

В результаті події ніхто не постраждав

У неділю вночі, 4 грудня, поліція отримала повідомлення про те, що в одному з готелів на вулиці Тершаківців у Львові невідомий погрожує присутнім зброєю.

Про це 5 грудня повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, у ресторані готелю виник конфлікт між двома компаніями. Потім 24-річний мешканець Дніпра здійснив два постріли з пістолета.

В результаті події ніхто не постраждав.

Правоохоронці затримали зловмисника. На місці події вилучено пристрій для відстрілу гумових куль «Форт-12Р» та набої до нього, а також розкладний ніж. Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Нагадаємо, 24 жовтня близько 10-ї години львівські патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Словацького невідомий чоловік під час конфлікту почав погрожувати предметом, схожим на зброю. Потім він пішов у невідомому напрямку. Патрульні виявили чоловіка, який підпадав під опис, у парку імені Івана Франка. Ним виявився 45-річний львів‘янин.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності