• Головна
  • Новини Львівщини
  • Нова клініка поблизу Львова та бойовий прапор для місцевої ТрО: головні новини Львівщини за 4 грудня

Нова клініка поблизу Львова та бойовий прапор для місцевої ТрО: головні новини Львівщини за 4 грудня

Фото: Микита Печеник, LVIV.MEDIA
Фото: LVIV.MEDIA

Новини за добу, які ви могли пропустити

  • У Винниках, що біля Львова, з’явиться спеціалізована клініка для людей, які постраждали від війни з рф. Клініку створять на базі Superhumans Center, відкриття якого заплановане на квітень 2023 року. Проєкт одразу поєднуватиме три важливі аспекти: медичний, психологічний та соціальний.
  • У міському парку «Залізна вода» завершили реставрувати скульптуру дівчини з косулею, яка належить до спадщини Львівської експериментальної кераміко-скульптурної фабрики (ЛКСФ). У парку також розчистили територію старого фруктового саду та висадили нові декоративні дерева.
  • У Львові відбулася церемонія вручення премії Вінценза. Вона створена для популяризації й відзначення тих осіб, які роблять великий внесок для культурного і соціального розвитку регіонів. Премією «За гуманістичне служіння та внесок у розвиток регіонів» нагородили Юлію Паєвську «Тайру». Нагороду «За гуманістичне служіння та внесок у розвиток регіонів» вп’яте присуджують на Форумі Via Carpatia. Церемонія нагородження відбувається у Домі Франка у Львові.
  • Львівську 125-ту окрему бригаду територіальної оборони Збройних Сил України відзначили бойовим прапором. Від імені бригади прапор отримав командир генерал-лейтенант Артур Горбенко. Урочисте вручення відбулось на території Михайлівського Золотоверхого собору в Києві.
  • В американському місті Чикаго відбувся благодійний аукціон, організований Українською медичною асоціацією Північної Америки. Під час аукціону продали дві картини, передані зі Львівщини. Власниками мармурової картини «русский воєнний корабель...», створеної каменярами фірми «Stone by stone» з Хоросно, стали лікарі Іван та Наталія Кухар з Бетендорфа, штат Айова. Подружжя віддало за лот 3,5 тис. доларів США.

Нагадаємо, голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький підсумував минулий тиждень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності