Львів’янин Андрій Тишковець втретє став чемпіоном України з боксу

Львів’янин Андрій Тишковець втретє став чемпіоном України з боксу

Раніше спортсмен займався танцями

На чемпіонаті України з боксу золоту медаль у ваговій категорії 48 кг виборов 24-річний представник збірної Львівщини Андрій Тишковець.

Про це пишуть на сторінці управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Андрій є випускником Львівського фахового коледжу спорту, тренується у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності та на навчально-спортивній базі літніх видів спорту МОУ під керівництвом Романа Семинишина та Андрія Сальви.

«Боксом спортсмен займається з 13 років. До того опановував танці. А як познайомився з боксом — одразу за два тижні пішов на перші змагання», — йдеться у повідомленні.

Сьогодні Андрій є членом національної збірної з боксу. Його спортивна мрія — медаль Олімпійських Ігор.

Ще двоє представників Львівщини стали бронзовими призерами: Дмитро Куля у ваговій категорії 71 кг, а Олександр Гриців — у категорії понад 92 кг.

За «золото» чемпіонату України на Андрія чекає грошова винагорода від управління молоді та спорту Львівської ОВА у розмірі 15 тисяч гривень, а на бронзових призерів — по 8 тисяч гривень.

Нагадаємо, спортсменки зі Львівщини вибороли дві «бронзи» на чемпіонаті України з боксу.

Додамо, у Києві завершився чемпіонат України з вільної боротьби серед кадетів та кадеток. На ці змагання зі Львівщини відправили команду області у складі 23 спортсменів до 17 років. Загалом вони здобули 12 медалей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності